Aeroportul Tuzla, locul 2 național
în topul mișcărilor de aeronave în ultimii aniÎn ultimii ani, Aeroportul Alexandru Podgoreanu – Tuzla a avut o evoluție impresionantă, confirmată prin ascensiunea constantă în clasamentul aeroporturilor din România. Conform datelor oficiale ale Asociației Aeroporturilor din România, în 2016 și 2017, Tuzla a reușit să se claseze pe locul 2 după Otopeni în topul național în ceea ce privește mișcările de aeronave.

Aeroportul Tuzla înregistrează o performanță uriașă – în condițiile în care numărul de mișcări este una dintre cele mai importante unități de măsură, un indicator cert al volumului activității curente și al gradului de utilizare a infrastructurii. Poziția ocupată validează încă o dată Tuzla ca „cel mai dinamic aeroport din Romania”, așa cum a fost premiat, încă din 2009, de AIRPORT FORUM – o publicație a Ministerului Transporturilor.
De-a lungul anilor, RAS Tuzla a înregistrat creștere constantă, planificată, predictibilă și organică, fără salturi sau căderi bruște, rezultatele pozitive fiind datorate în special gestiunii 100% private, caz unic în țara noastră.

REGIONAL AIR SERVICES - Aeroport Internațional Tuzla este liderul de piață în aviația generală din România, cu o activitate de 19 ani în domeniu.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Newsletter
  • Links
  • Evenimente
  • Contact
  • Copyright