Responsabilitate sociala

Prin responsabilitate sociala, REGIONAL AIR SERVICES incearca sa sustina evolutia sociala si mediul inconjurator in Romania, prin respect fata de consumator, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, prin garantarea drepturilor omului si a standardelor de munca, prin conformarea cu standardele europene de mediu si respingerea oricarei forme de coruptie, dar si prin activitati non-profit, de investitii in educatie si cultura (sponsorizare de carte de aviatie, stagii de pregatire pentru tinerii pasionati de aviatie, finantarea unor proiecte stiintifice sau de cercetare, programe educationale) sau campanii caritabile (sponsorizarea grupurilor defavorizate, programe de asistenta sociala, donatii, sprijin acordat fundatiilor umanitare) sau evenimentele corporatiste.

Etica de afaceri este nu doar o practica a top managementului, ci a fiecarui angajat al REGIONAL AIR SERVICES in parte. De aceea, dincolo de politica de responsabilitate sociala descrisa si coordonata de management, angajatii REGIONAL AIR SERVICES sunt sustinuti sa participe ei insisi la campanii sociale, in special cele de sprijinire a persoanelor defavorizate.

Voluntariatul si donatiile celor care nu sunt angajati ai REGIONAL AIR SERVICES sunt, de asemenea, incurajate, pentru beneficiile aduse comunitatii pe care o reprezentam.

Daca vrei sa te implici intr-o campanie de responsabilitate sociala derulata de REGIONAL AIR SERVICES, contacteaza-ne aici:

Contact:

Cristina Mitchievici: cristina.mitchievici[a]regional-air.ro
sau aici:
Mirela Toma: mirela.toma[a]regional-air.ro

Daca vrei sa propui un proiect, contacteaza-ne aici:
Cristina Mitchievici: cristina.mitchievici[a]regional-air.ro

Documente:

2% pentru ARPA aici

Formular 230_210 aici

Declaratia 200 aici

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Newsletter
  • Links
  • Evenimente
  • Contact
  • Copyright