10 ANI Aeromania, pe 2 iulie 2016

AEROMANIA este cel mai cunoscut si mai amplu spectacol aerian privat desfasurat anual pe Aeroportul International Tuzla. Aeromania inseamna: acrobatie aeriana cu piloti de renume mondial, atat romani, cat si straini, concerte live, standuri de aviatie, expozitii de masini de epoca, de fotografie, concursuri, food-court, spatii de joaca pentru copii, garden party.

Evenimentul este dedicat turistilor care isi petrec vara pe litoral, persoanelor în căutare de variante alternative pentru divertismentsi fanilor aviatiei.

Intrarea publicului, in afara zonei VIP, este si in acest an, gratuita.
Pentru loja VIP, biletele sunt disponibile pe www.vreaubilet.ro

Programul editiei aniversare 10 ANI AEROMANIA, ii include pe: Jurgis Kairys, Iacarii acrobati, Hawks of Romania, flota Regional Air Services, Luca Bertossio (tbc), Stephen Stead (tbc).

Muzica rock, pop rock si folk va rasuna si in aceasta varala Aeroportul Tuzla, printre cei care vor urca pe scena Aeromania si vor sustine concerte live numarandu-se Zdob si Zdub, Mihai Mărgineanu, R.O.C.K. etc.

In 2015, audienta evenimentului a fost peste asteptari:
15.500 de vizitatori – pe parcursul întregii zile (8500 simultan);
28 de aeronave participante la airshow si 18 aeronave in static display;
29 de masini retro (Retrocar);
92 de fotografi oficiali.

In perioada 2009 – 2012, Aeromania s-a desfasurat deasupra plajelor romanesti.

Cei care vor sa se implice in organizarea evenimentului in orice fel, pot contacta organizatorii la adresa pr@regional-air.ro.
Orice propunere este binevenita (sponsorizare, parteneriat media, participare ca expozant sau in spectacol, voluntariat, donatie etc.): AEROMANIA este facuta din pasiunea pentru performanta in aviatie, cu si pentru sufletisti.

Daca vrei sa sustii organizarea airshow-ului AEROMANIA, poti directiona cei 2% din impozitul tau pe venituri catre ARPA – formular atasat.

Regulament oficial expozanti Aeromania 2016.

AEROMANIA - Galerie foto


Contact:

ASOCIATIA ROMANA PENTRU PROMOVAREA AVIATIEI
Cristina Mitchievici:
cristina.mitchievici[a]regional-air.ro
Tel/ Fax.: +40 375 390 390 / +4 0241 733 450
Mobil: 0754 070 551

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Newsletter
  • Links
  • Evenimente
  • Contact
  • Copyright