FAI MAMAIA WEAF

FAI Mamaia - World Elite Aerobatic Formula este o competitie sportiva de inalta clasa, un eveniment monden si un spectacol antrenant, oferind unei audiente uriase divertisment de buna calitate, mizand pe valori ca performanta umana si tehnica, precizie si pasiune, imaginatie si competitivitate.

Competitia FAI - Mamaia World Elite Aerobatic Formula consta in doua parti:
» acrobatie cu program impus (aerobatic against time - AAT)
» acrobatie freestyle (aerobatics freestyle – AF).

FAI Mamaia - World Elite Aerobatic Formula are ca scop maximizarea potentialului creativ al celor mai buni piloti de acrobatie din lume, impunand reguli exigente, aprobate atat de FAI cat si de CIVA (International Commission of Aerobatics) si de campionul Jurgis Kairys. EAF - Elite Aerobatics Formula este un stil de competitie aviatica folosita in Campionatul de Acrobatie Aeriana de la Al Ain in ultimii doi ani. Folosind acest format competitional, evenimentul ofera producatorilor de aeronave de acrobatie a platforma pentru a demonstra performantele produselor lor.

ARPA impreuna cu multiplul campion mondial la acrobatie aeriana Jurgis Kairys, cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta si al Consiliului Judetean au oferit, in 2009 publicului, cel mai important eveniment de aviatie sportiva din Romania.

WEAF - Galerie foto


Contact:

ASOCIATIA ROMANA PENTRU PROMOVAREA AVIATIEI
Cristina Mitchievici:
cristina.mitchievici[a]regional-air.ro
Tel/ Fax.: +40 375 390 390 / +4 0241 733 450
Mobil: 0754 070 551

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Newsletter
  • Links
  • Evenimente
  • Contact
  • Copyright