Cazare

REGIONAL AIR SERVICES va poate oferi cazare sau consultanta pentru a gasi un loc potrivit de cazare, – indiferent daca sositi in sezon sau in afara acestuia si indiferent de perioada pe care doriti sa o petreceti in zona.

Pentru elevii scolii de zbor, REGIONAL AIR SERVICES ofera camere la etajul superior al noului Centru de Pregatire - dintre care unele chiar cu vedere catre piste si hangar.

Daca preferati sa va cazati in alta parte, contactati echipa REGIONAL AIR SERVICES care va poate ajuta cu una dintre variantele de mai jos sau cu alte posibilitati de cazare.

COMENZI pentru mancare se pot face la: http://www.camaracumerinde.roGRAND HOTEL *** Eforie Nord
Adresa: Eforie Nord, Str. Republicii nr. 1, CONSTANTA, ROMANIA
Coordonate GPS: N: 44.06864; E: 28.63328, 15 km Constanta, 1 km de la aeroport
SERVICII / facilitati:
aer conditionat, minibar, internet wireless, jacuzzi, sala de conferinte, sauna, bar, fitness, salon de infrumusetare, masaj, piscina, parcare, restaurant


EUROPA HOTEL **** Eforie Nord

Adresa: Eforie Nord, Republicii 13, Eforie Nord 905350, Constanta Romania
Coordonate GPS: 15 km Constanta, 1 Km de la aeroport
Website: www.anahotels.ro/europa/accommodation-ro.html
SERVICII / facilitati:
aer conditionat, minibar, wireless internet, jacuzzi, room service, satelite tv, conference room, sauna, bar, fitness, salon de infrumusetare, masaj, piscina, parcare, restaurant, Kid's Club


Hotel Vera*** - Eforie Nord

Adresa: B-dul Republicii Nr. 42-44
Website: www.hotelvera.ro
Facilitati:Hotelul este situat in statiunea Eforie Nord, la 14 km de orasul port maritim Constanta. Are 3 corpuri cu 105 camere duble si 12 apartamente. Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu aer conditionat, TV, frigider, telefon, internet wireless, iar baile sunt complet dotate. Dispune de sala de conferinta cu o capacitate de 180 locuri (in teatru) fiind dotata cu toata aparatura necesara.
Preturile pentru cazare sunt disponibile aici: http://www.hotelvera.ro/tarife/


Hotel Blaxy***** - Olimp

Adresa: Str. Rasaritul Soarelui nr 1, 23 August, langa statiunea Olimp
Website: blaxy.ro
Facilitati:Amplasat la 1 kilometru de Olimp, pe o suprafață de 72.000 de metri pătrați, complexul cuprinde 3 clădiri cu 540 de apartamente de tip condo, piscine exterioare, amenajări peisagistice, baruri, parcare și plajă privată, cluburi de distracție și animație pentru copii și adulți. Astfel încât, chiar din vara anului 2015 turiștii s-au putut bucura de o varietate de posibilități de distracție și animație. Proiectul prevede și un Business Center pentru teambuilding și conferințe dar și un Centru de Sănătate și SPA pentru tratamente și relaxare.
Preturile pentru cazare sunt disponibile aici: http://www.booking.com/hotel/ro/blaxy-premium-resort-amp.ro.html?aid=330843


Hotel Pam Beach*** - Olimp

Website: www.hotelpambeach.ro
Facilitati:Renovat in anul 2012 (primele 6 etaje + mezanin), hotelul Pam Beach Resort & Spa va pune la dispozitie 100 camere: 6 apartamente, 5 camere triple (family room), 89 camere duble (twin si matrimoniale standard si / fara aer conditionat) – toate camerele avand vedere spre mare. Fiecare camera este dotata cu frigider, televizor si baie proprie, partial aer conditionat. De asemenea restaurantul hotelului beneficiaza de 2 terase supraetajate cu vedere direct la mare.
Preturile pentru cazare sunt disponibile aici: www.hotelpambeach.ro/tarife/

 

Cei sportivi pot fi ghidati catre cel mai apropiat camping.
Pentru petrecerea timpului liber, puteti solicita informatii Punctului de Informare Turistica.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Newsletter
  • Links
  • Evenimente
  • Contact
  • Copyright