Responsabilitate sociala

Feel SEAvic pe Plaja Tuzla!

Aeroportul “Alexandru Podgoreanu” Tuzla şi Asociaţia Regională pentru Promovarea Aviaţiei organizează în data de 25 mai 2019, pe Plaja Tuzla, de la ora 10:00 până la ora 13.00, Campania Feel SEAvic.

Sub sloganul “Pentru o plajă sălbatică, nu sălbăticită”, Feel SEAvic constă în realizarea unei acţiuni de ecologizare a plajei Tuzla - ca parte a programului de responsabilitate socială - pentru sensibilizarea comunității locale și conservarea naturală a unui peisaj spectaculos.

Acţiunea vizează suprafaţa dintre pontonul de lemn şi digul farului Tuzla. Punctul de întâlnire este pe faleză, în dreptul primei alei care coboară spre plajă. În cadrul campaniei Feel SEAvic, organizatorii vor pune la dispoziţie toate materiale necesare desfăşurării acţiunii.

În scopul păstrării unei naturi curate şi a unui mediu înconjurător sănătos, organizatorii încurajează participarea comunității locale din Tuzla, dar oricine este binevenit să se alăture: implică-te şi tu pentru un Feeling SEAvic! organizatorii încurajează comunitatea locală din Tuzla să sprijine această acțiune: implică-te şi tu pentru un Feeling SEAvic!

Plaja Tuzla, cu apă turcoaz, merită sa fie promovată, dar mai ales conservată, astfel încât să rămână sălbatică, dar nu sălbăticită de urmele lăsate de către vizitatori.

Problema plasticului și a altor deșeuri acumulate afectează plajele, mările și oceanele din întreaga lume, provocând fenomene de tip “nisip plastic”, imposibil de curățat. Acţiunea doreşte să contribuie la prevenirea acestor fenomene care iau amploare şi la dezvoltarea simţului civic la nivel local.

Fiecare dintre noi are puterea și obligația de a fi civilizat cu natura si de a influența procesul de ecologizare. Sprijină şi tu campania Feel SEAvic!

Responsabilitate sociala

Prin responsabilitate sociala, REGIONAL AIR SERVICES incearca sa sustina evolutia sociala si mediul inconjurator in Romania, prin respect fata de consumator, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, prin garantarea drepturilor omului si a standardelor de munca, prin conformarea cu standardele europene de mediu si respingerea oricarei forme de coruptie, dar si prin activitati non-profit, de investitii in educatie si cultura (sponsorizare de carte de aviatie, stagii de pregatire pentru tinerii pasionati de aviatie, finantarea unor proiecte stiintifice sau de cercetare, programe educationale) sau campanii caritabile (sponsorizarea grupurilor defavorizate, programe de asistenta sociala, donatii, sprijin acordat fundatiilor umanitare) sau evenimentele corporatiste.

Etica de afaceri este nu doar o practica a top managementului, ci a fiecarui angajat al REGIONAL AIR SERVICES in parte. De aceea, dincolo de politica de responsabilitate sociala descrisa si coordonata de management, angajatii REGIONAL AIR SERVICES sunt sustinuti sa participe ei insisi la campanii sociale, in special cele de sprijinire a persoanelor defavorizate.

Voluntariatul si donatiile celor care nu sunt angajati ai REGIONAL AIR SERVICES sunt, de asemenea, incurajate, pentru beneficiile aduse comunitatii pe care o reprezentam.

Daca vrei sa te implici intr-o campanie de responsabilitate sociala derulata de REGIONAL AIR SERVICES, contacteaza-ne aici:

Contact:

Cristina Mitchievici: cristina.mitchievici[a]regional-air.ro
sau aici:
Mirela Toma: mirela.toma[a]regional-air.ro

Daca vrei sa propui un proiect, contacteaza-ne aici:
Cristina Mitchievici: cristina.mitchievici[a]regional-air.ro

Documente:

2% pentru ARPA aici

Formular 230_210 aici

Declaratia 200 aici

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Newsletter
  • Links
  • Evenimente
  • Contact
  • Copyright