PARASUTISM – MARCA REGIONAL AIR SERVICES

Din 2019, aeroportul Tuzla a devenit gazda TNT Brothers, activitatea proprie, a Regional Air Services in domeniul parasutismului fiind suspendata.
Adrian Constandache, fostul director al centrului de parasutism se ocupa acum de coordonarea si dezvoltarea scolii de supravietuire pe mare, unde cunostintele cu calificarile sale sunt un atu inegalabil.
Colaborarea cu TNT Brother este foarte buna si toti prietenii Tuzlei si ai parasutismului sunt directionati catre: https://www.tnt-brothers.ro


Inainte de 2019

Infiintata in 2003, scoala de parasutism a companiei REGIONAL AIR SERVICES este prima scoala privata de gen din Romania si prima scoala cu program permanent si doi instructori proprii.
Scoala de parasutism dispunde acum de toate facilitatiile si aprobarile, iar instructorii detin toate calificarile necesare pentru instruirea elevilor de la nivelul zero (ab initio), initiind si formand parasutisti pana la toate nivelele de pregatire.

Centrul de parasutism al aerodromului Tuzla se bucura de o mare popularitate printre cunoscatori si este recomandat atat de catre publicatiile de profil, cat si de catre alte publicatii - drept reper pentru cei interesati de aceasta activitate.

REGIONAL AIR SERVICES ofera atat programe de pregatire pentru parasutisti, cat si echipamentele necesare acestui sport.

Inaltimea de la care se fac salturile variaza intre 1000 si 4000 de metri, iar vederea panoramica oferita la aceasta altitudine inculde zona litoralului romanesc.


Personalul scolii

Personalul este format din instructorii Cristina Constandache (2500 de salturi) si Adrian Constandache (2800de salturi) calificati la cel mai inalt nivel, obtinand rezultate profesionale exceptionale atat in palmaresul activitatilor din cadrul companiei (ca instructor de tandem, examinatori, instructori pentru lucru relativ in cadere libera si pe cupola, receptioneri de parasute), precum si in palmaresul sportiv de nivel national si international – cei doi detinand de mai multe ori titlul de campion national in concursurile individuale si pe echipe, precum si premii in competitii internationale – dar si instructori asociati.


Salturi in tandem

In cadrul aeroportului Tuzla se pot face salturi in tandem – salturi de agrement, un segment de activitati adresate publicului care doreste sa guste din placerea zborului altfel decat zburand cu un avion.

Avantajul saltului in tandem este faptul ca esti in permanenta asistat de un instructor – ceea ce te ajuta sa depasesti teama initiala.

Saltul poate fi inregistrat foto sau video, astfel incat clientul va ramane cu "dovada" acestuia – o amintire frumoasa pe care o poate arata prietenilor.

Aparatura folosita pentru filmare si fotografiere este de foarte buna calitate, inregistrarile fiind adeseori folosite si de catre televiziuni pentru realizarea unor reportaje despre activitatea de pe aerodrom.


Participari la evenimente

Instructorii scolii de parasutism REGIONAL AIR SERVICES sunt coordonatorii sectiunii dedicate parasutismului sportiv in cadrul evenimentelor pe care compania le organizeaza in fiecare vara: FLY IN (2006, 2007, 2008, 2009, 2010), Aero GP (2007 si 2008), FAI Mamaia World Elite Aerobatic Formula 2009.

Demonstratiile oferite in cadrul evenimentelor au atras entuziasmul presei, al publicului de specialitate dar si al turistilor aflati pe plaja.


Salturile demonstrative

Salturile demonstratine se fac pentru promovarea unui eveniment sau produs comercial.

Aceste salturi se pot realiza in diferite locatii - altele decat aerodromurile sau aeroporturile.

Echipa de parasutisti REGIONAL AIR SERVICES a executat salturi demonstrative pe plaje, in parcuri sau pe terenuri de sport etc.

Pentru un impact cat mai mare asupra publicului, salturile demonstrative se pot face cu steaguri, grenade fumigene, sau cu parasute purtand brandingul solicitantului.

Rezultatele anilor trecuti indica o crestere semnificativa a interesului publicului fata de activitatea noastra in toate cele trei directii prezentate (salturi in tandem, scoala salturi demonstrative).


Contact:

Adrian Constandache: adrian.constandache@regional-air.ro
Cristina Constandache – Skydive instructor: cristina.constandache[a]regional-air.ro
Cristina Mitchievici – Comercial: cristina.mitchievici[a]regional-air.to

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Newsletter
  • Links
  • Evenimente
  • Contact
  • Copyright