Servicii operationale

REGIONAL AIR SERVICES detine certificatul de operator aerian RO-022(a)/(h), Autorizatia de Operator Aerian LA-017 si are baza principala de operare pe Aeroportul TUZLA, CONSTANTA (LRTZ), clasat pe locul 2 dupa Otopeni in topul national in ceea ce priveste miscarile de aeronave din 2016, conform Asociatiei Aeroporturilor din Romania.

In baza autorizarilor detinute, REGIONAL AIR SERVICES poate presta urmatoarele categorii de zboruri:
» transport charter de pasageri cu avioane si cu elicoptere onshore si offshore
» transport charter de marfa cu avioane
» ambulanta aeriana
» servicii aviochimice in folosul agriculturii si silviculturii
» aerofotogrametrie si operatiuni geodezice
» lansare de parasutisti si materiale
» operatiuni de supraveghere aeriana
» reclama aeriana (tractare de banner/steag)
» operatiuni de cautare si salvare
» filmari si fotografieri aeriene
» zboruri de agrement
» inchiriere aeronave pentru detinatori de licente PPL

TRANSPORT CHARTER DE PERSOANE CU AVIOANE SI CU ELICOPTERE ONSHORE SI OFFSHORE

Parcul de aeronave permite efectuarea de curse charter atat cu avioane (DA-42 TWINSTAR, DA-40 TDI, DA-20 Katana), cat si cu elicoptere onshore (AS365N Dauphine, AS365N3 Dauphine, Bell-206) si offshore (AS365N Dauphine, AS365N3 Dauphine), in toate conditiile meteo.

Pentru operatiunile offshore, REGIONAL AIR SERVICES detine facilitatile si asigurarile pentru oferi pachete complete de pregatire si transport pentru personalul care efectueaza operatiuni la bordul instalatiilor situate in largul Marii Negre.

Indreptati cererile dvs. catre Marketing

TRANSPORT CHARTER DE MARFA CU AVIOANE

Flota permite efectuarea de curse charter in toate conditiile meteo.

Indreptati cererile dvs. catre Marketing

AMBULANTA AERIANA

REGIONAL AIR SERVICES face curse charter atat cu avioane si cu elicoptere onshore (AS365N Dauphine, Bell-206) si offshore (AS365N Dauphine), in toate conditiile meteo.

Indreptati cererile dvs. catre Marketing

SERVICII AVIOCHIMICE IN FOLOSUL AGRICULTURII SI SILVICULTURII

Flota (avioane tip AN-2) permite prestarea unei largi game de servicii in folosul agriculturii si silviculturii (prevenirea si combaterea daunatorilor, tratamente, fertilizare, etc.) precum si al comunitatilor (combaterea insectelor, aplicarea de tratamente fitosanitare, etc.)

Indreptati cererile dvs. catre Marketing

AEROFOTOGRAMETRIE SI OPERATIUNI GEODEZICE

REGIONAL AIR SERVICES executa cu aeronavele proprii (Bell-206) lucrari de cartografiere si aerofotogrametrie, precum si de analiza cu mijloace specializate a structurii solului. Pentru acest tip de lucrari, echipamentul poate fi furnizat de catre partea contractanta. REGIONAL AIR SERVICES are expertiza in domeniu, autorizarile pentru executarea respectivelor lucrari si aeronave adecvate.

Pentru detalii privind portofoliul operatiunilor recent executate, puteti contacta Marketing.

LANSARE PARASUTISTI SI MATERIALE

La cerere sau in cadrul Scolii de Parasutism, sunt lansati parasutisti de la altitudini de pana la 3.000 m

OPERATIUNI DE SUPRAVEGHERE AERIANA

Vizual sau prin intermediul echipamentelor specializate de teledetectie, REGIONAL AIR SERVICES executa operatiuni de supraveghere aeriana cu aeronave tip PZL-104 Wilga, AN-2, DA-20 Katana, Bell-206 si Cabri G2.

REGIONAL AIR SERVICES are in portofoliu operatiuni de teledetectie a emisiilor de gaze.

RECLAMA AERIANA

Prezenta continua pe litoralul romanesc, reclama aeriana efectuata cu aeronavele REGIONAL AIR SERVICES include dar nu se limiteaza la tractarea de bannere, difuzarea de flayere ori materiale promotionale.

Zborurile au caracter sezonier si acopera in principiu zona litoralului Marii Negre, dar compania poate ajusta tipul misiunilor in functie de solicitarea clientului. Pentru mai multe detalii, puteti contacta Marketing.

OPERATIUNI DE CAUTARE SI SALVARE

Avand o experienta de peste 20 de ani in zona Dobrogei, REGIONAL AIR SERVICES presteaza serviciul de cautare si salvare a persoanelor ratacite pe uscat ori a ambarcatiunilor aflate in dificultate pe mare.

Alaturi de forte si mijloace din cadrul Sistemului National, REGIONAL AIR SERVICES raspunde solicitarilor persoanelor si institutiilor care doresc sa contribuie la efortul de cautare si salvare a persoanelor aflate in dificultate.

FILMARI SI FOTOGRAFIERI AERIENE

Indiferent de evenimentul pe care doriti sa-l imortalizati printr-o filmare aeriana, REGIONAL AIR SERVICES va sta la dispozitie cu aeronave tip PZL-104 Wilga, DA-20 Katana, DA-40 TDI, DA-42 Twinstar, Bell-206B3 si Cabri G2.

Pot fi filmate si fotografiate, in conformitate cu legislatia in vigoare, la rezolutii optime, constructii, amenajari terestre, nave aflate in constructie ori finalizate, precum si evenimente aflate in desfasurare.

Compania poate contribui la realizarea clipurilor publicitare si poate facilita contactul cu fotografi ori cameramani specializati in acest tip de activitati.

Pentru mai multe detali, contactati Marketing .

ZBORURI DE AGREMENT

REGIONAL AIR SERVICES ofera posibilitatea efectuarii unor zboruri de agrement, cu un numar de pasageri cuprins intre 1 si 8, de-a lungul litoralului, in zone lagunare si a Deltei Dunarii, cu survolul unor obiective istorice si turistice.

In acest scop si in functie de gradul de confort solicitat, sunt utilizate aeronave tip DA-20 Katana – 1 PAX, DA-40 TDI – 3 PAX, DA-42 Twinstar – 4 PAX, Bell-206 B3 – 4 PAX, Cabri G2 - 1 PAX, ori AS365N Dauphine – 8 PAX. (numarul de pasageri indicat este cel maxim admis).

Durata minima a unui zbor de agrement este de 30 minute, destinatiile acoperite fiind conditionate de tipul de aeronava utilizat.

La aceasta categorie de zboruri se adauga si zborurile de familiarizare, cu durata de o ora, in care, alaturi de unul dintre instructorii nostri de zbor, clientul parcurge toti pasii urmati de catre pilot pentru efectuarea unei misiuni de zbor si are ocazia, in anumite faze ale zborului, sa piloteze efectiv aeronava.

INCHIRIERE AERONAVE PENTRU DETINATORI DE LICENTE

Daca detineti o licenta minim JAA PPL puteti inchiria una dintre aeronavele puse la dispozitie de REGIONAL AIR SERVICES. Inchirierea aeronavei este conditionata de evaluarea efectuata de catre unul dintre instructorii REGIONAL AIR SERVICES pe parcursul unui zbor cu durata de minim 30 minute.

In vederea incheierii contractului de inchiriere trebuie prezentate in original urmatoarele documente:
» Licenta JAA, minim PPL(A)
» Licenta medicala in termen de valabilitate
» Certificat de operator radio
» Carnet de zbor

Aeronavele pot fi folosite numai in scop necomercial, in conformitate cu contractul de inchiriere – un draft al acestuia poate fi gasit aici.

Lista preturilor la care compania ofera aeronave spre inchiriere poate fi gasita aici. Preturile nu includ remuneratia instructorului – atunci cand este cazul – si nici taxele aeroportuare.

In cazul in care se doreste inchirierea pentru efectuarea unor zboruri in alte zone din tara, pe durata mai multor zile, acest fapt constituie obiectul unu contract aparte.

REGIONAL AIR SERVICES faciliteaza efectuarea zborului pentru mentinerea calitatilor si calificarilor detinute prin efectuarea zborurilor de antrenament si de revalidare/reinnoire a licentei de personal navigant.

In acest scop va rugam sa contactati Scoala de zbor.

Contact:

Mugurel Toma: mugurel.toma[a]regional-air.ro
Tel: +4 031 425 33 87, fax: +4 031 425 33 88

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Newsletter
  • Links
  • Evenimente
  • Contact
  • Copyright